دسته‌ها
مهمانان سخن میگویند

رضا سالاری : فقط نسل جوان ایران این تضاد را امروز بخوبی لمس و درک ‫می کند

عنوان : فقط نسل جوان ایران این تضاد را امروز بخوبی لمس و درک ‫می کند

از : رضا سالاری

جناب ‫مصداقی، خشت اول را فقط خمینی نگذاشت. ‫ من و شما و همه ما و شما و ملت ایران در گذاشتن این عمارت خشتی بنحوی سهم و مسئولیت و تقصیر مستقیم و غیر مستقیم داریم!

تمامی مردم متدین، و یا بهتر بگویم دینمداران و اسلام پرستان دگم ‫عرب زده بودند که اسطوره ها و خرافات ارتجاعی عربهای چهاده قرن پیش را به شکل فقه و دین جایگزین هر گونه علم شکاک مدرن، و اسطوره و خیالات دینی، همان « ‫عرب زدگی» ناخودآگاه خویش، را جایگزین علم و عمل پویای روز کرده و ‫آن توهمات به ارث رسیده را بر علم و تمدن ‫و فرهنگ و تکنولوژی غربی، ‫آنهم با تمسخر و ‫غرور و دهن کژی ‫کاشفانه، ‫به اتهام برچسبی ناسنجیده و خارج از تعقل و ‫به شدت ‫ارتجاعی، که خود نامش را ‫با ژستی فیلسوفنمایانه، مسخره کننده، روشنفکرنمایانه و ‫متکبرانه، « غرب زدگی» گذاشتند، ترجیح داده بودند.

‫همه مواد و مصالح و خشتها، ‫همان خشت های قدیمی خرابه های سنت به ارث رسیده اند، آنهم از فرهنگی دینی! و سنتی و ارتجاعی، مدرن ستیز و منجمد فکر و عقل و تعقل و موجد و موجب تضادهای بنیان برافکن تاریخی! فقط نسل جوان ایران این تضاد را امروز بخوبی لمس و درک ‫می کند که چه بر سر تاریخ شومش آمده. نه راه پیش برایش مانده، نه راه پس!

همان معلمان اولیه دین ‫و حسینیه ارشاد چون شریعتی ‫و مطهری و ‫بسیاری
‫ملی مذهبی های فوکلی آخوند مدار ‫با پخش نوارهایش ‫در میان مردم ناآگاه و کم سواد و ساده لو‫، که مملو از پیامهای ‫دروغین و دودوزانه بودند‫، ‫مقدمات ظهور امام ساختنشان را فراهم کردند، و توهمات و وهنیات آن سنگدل قدرت طلب بی احساس را ‫به مردم بشارت داده و خشت و فرش زیر پای او را آماده کردند. همان منتظری بزرگ شما یکی از معماران بزرگ و موثر این عمارت خشتی حکومت ولایی ارتجاعی بود. اگر او نیزقدرت را برمیگزید، دگمها و گره های ارتجاعی مذهب راه دیگری ‫جز استبداد دینی در اختیارش نمی گذاشت! او شاید فقط آخرهای عمرش فهمید که مذهب نباید ‫بطور کل حکومت کند! و هر نوع حکومت دینی، چه سلطانی، چه شاهی، چه جمهوی اسلامی، از اساس غلط است! ‫و هر خشت عمارتش کج و غلط است! بدست هرکه باشد! از جمله خمینی که فریاد شما را:

‫»« نگاه کنید هر دیوار کجی که در نظام نکبت جمهوی اسلامی بالا رفت خشت اولش را خمینی گذاشته بود.«»

بحق به عرش اعلا رسانده! ‫از نوریزاد و گنجی و سروش، همچون منتظری، جز افشاگری جنایات و تبهکاری های رژیم، بیش از این انتظار دیگری نمیرود!

۴۲٣۶۰ – تاریخ انتشار : ۹ دی ۱٣۹۰

دیدگاهتان را بنویسید