نمایشگاه ضدبهائی و قبور خالی
هرچه از جمهوری اسلامی و رفتارهای خارج از قاعده و قانون آن با اقلیت های مذهبی، مخصوصا بهائیان بگوئیم، کم گفته ایم و بقول معروف این قصه سر دراز دارد. اخیرا متوجه شدم که در شهر شیراز نمایشگاهی در میدان امام حسین (فلکه ی ستاد) درب ورودی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شده که مجری آن معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی، بوده است.
همانطور که در عکس های زیر می توانید ببینید، غرفه هایی با موضوع بهائی ستیزی نیز در این نمایشگاه وجود داشته است. غرفه هایی برای توهین به عقاید دیگران، دیگرانی که جوری دیگر می اندیشند. بله این است واقعیت آنچه آنها جمهوری اسلامی اش می خوانند: توهین به مقدسات دیگران و مقدس جلوه دادن مشتی خرافات.
از طرفی تابناک روز گذشته، ۲۳ آبان ماه ۱۳۸۹، در خبری اعلام کرده که پیروان فرقه بهائیت در راستای افزایش پیروان خود اقدام به قبرسازی کرده اند! در ادامه تابناک مدعی شده: “بنا بر اخبار رسیده به خبرنگار ما، در پی بررسی مسئولان محلی از قبرستان «حسن آباد مرودشت» که مربوط به بهائیان است، مشخص شد در بسیاری از قبرهایی که دارای سنگ و نام و نشان هستند اصولا جسدی دفن نشده است.”
اولا که خیلی خوشحالیم که بلاخره چهره واقعی عاملان ناشناس تخریب قبرستان های بهائیان مشخص شد! بنظر شما مسئولین محلی چگونه به چنین کشفی نائل آمده اند؟ احتمالا وقتی که مشغول زیرورو کردن قبور بهائیان با لودر و ماشین های خاکبرداری بوده اند این ظن بر آنان غالب شده است که این قبور خالی است!
حضرات با خودتان چه فکر کرده اید؟ فکر می کنید این داستان کودکانه را کسی باور خواهد کرد؟ دوما، از چه زمانی، تعداد پیروان را بر اساس نفوس مرده، تعیین می کنند؟ آیا وقتی می گویند جمعیت ایران ۷۰ میلیون نفر است، منظور جمعیت مرده هاست یا زنده ها؟ صدالبته که همیشه آمار جمعیت، یا پیروان هر کشور و یا عقیده ای را از روی جمعیت زنده و نه قبور محاسبه می کنند. شاید هم آقایان بیش از حد مرده پرست شده اند که اینچنین به مرده های بهائی ها علاقه نشان می دهند و آنان را هم در آمار خود دخیل می دانند. شاید هم از مرده های بهائی و یا بقول خودشان از قبرهای خالی هم می ترسند که مدام با بولدوزر، قبرستانهای بهائیان را زیرورو می کنند؛ نمی دانم، تنها این را می دانم که وضعیت روحی حضرات هر روز بدتر از دیروز می شود.
امیدوارم خداوند به آنان شفای عاجل عنایت فرماید، آمین!
source: freedomofpen.blogspot.com





