دسته‌ها
دفاع از اقليتها

اخراج بیش از 20 تن از دانشجویان بهائی دانشگاه مدیریت

اخراج بیش از 20 تن از دانشجویان بهائی دانشگاه مدیریت

بر اساس گزارشات رسیده از منابع آگاه به جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی بیش از 20 نفر از دانشجویان بهائی در دانشگاه مدیریت صنعتی اصفهان طی حکمی شفاهی اخراج و از تحصیل محروم شدند.
بر اساس این گزارش تا امروز 23 شهریور در پی مراجعه عده ای از این دانشجویان بهائی به مرکز دانشگاه جهت انتخاب واحد، مسئولین دانشگاه از اینکار خودداری کرده و اعلام نموده اند که طی ابلاغی به این سازمان کلیه دانشجویان بهایی باید از دانشگاه اخراج شوند و از ثبت نام دانشجویان بهایی در این دانشگاه جلوگیری شود. تا این لحظه از نهاد و ارگان مربوطه که دستور اخراج دانشجویان بهایی را صادر کرده است اطلاع دقیقی در دست نمی باشد و اما تا این لحظه براساس گفته تعدادی از مسئولین اینگونه به نظر می رسد که این ابلاغ از سوی اطلاعات سپاه یا وزارت اطلاعات بوده باشد .

به گزارش جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی اسامی کسانی که در آستانه اخراج قرار گرفته اند و در انتخاب واحد برایشان مشکل ایجاد شده است تا این لحظه بدین شرح می باشد : شیدا نیکروان – نریمان افشار – فواد نمایی – ارسلان سعیدی – مهسا مشکین – سها یزدانی – فریور یزدانی – نگین رمضانیان – فرشاد زارع – میلاد محرمی – فائز صمیمی – رامین درخشان – نغمه رستگار – ساغر اقدسی – فواد خانجانی – عرفان خانجانی

این در حالیست که تعداد زیادی از این دانشجویان در ترم های پایانی و حتی گرفتن مدارک نهایی خود در حال تحصیل بودند.

طی پیگیری های انجام شده توسط این دانشجویان و مراجعه به مدیریت این دانشگاه ، ایشان اعلام کرده که این عمل غیر انسانی است ولی آن ها فقط به صورت شفاهی می توانند این حکم را ابلاغ کنند و قولی به آن ها داده شده است که این مشکل تا چند روز آینده حل شود.

لازم به ذکر است که در روزهای اخیر روند محرومیت از تحصیل دانشجویان منتقد و فعالین سیاسی – مدنی و پیروان دیانت بهائی به شکل نگران کننده ای روند رو به رشد داشته و بر این اساس جمعیت مبارزه با تبعبض تحصیلی ضمن ابراز نگرانی و محکوم نمودن افزایش محرومیت از تحصیل دانشجویان اعلام می دارد که این محرومیت ها بر خلاف و در تضاد با مواد مندرج در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و همچنین مفاد اعلامیه جهانی حقوق بشر که جمهوری اسلامی ایران موظف و متعهد به اجرای آن است می باشد .

جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی اعلام می دارد که اخبار این اخراج ها نهایی نبوده و در روز های آینده متعاقبا اخبار تکمیلی را اعلام خواهد داشت و همچنین از مسئولین ذی ربط در دانشگاه مدیریت صنعتی در اصفهان خواستار جلوگیری از محرومیت دانشجویان معتقد به دیانت بهائی می باشد

دیدگاهتان را بنویسید